[Ossm-members] fsfe во белград

Новица Наков novica at bagra.org
Wed Apr 11 12:39:02 UTC 2007> BTW „мислам дека тоа што го правите е срање“ е сосема валиден одоговор.

Мислам дека ова што го правиме е срање. Така ќе го правиме уште пар недели до 
лето и после ќе го нема. Потоа може да се поставува прашањето зотшо никој 
ништо не прави.-- 
Новица

Fools speak because they have to say something.
Wise speak because they have something to say.More information about the Ossm-members mailing list