[Ossm-members] fsfe во белград

Aleksandar Balalovski gemidjy at lugola.net
Wed Apr 11 12:42:04 UTC 2007


On Wednesday 11 April 2007 14:39:02 Новица Наков wrote:
> > BTW „мислам дека тоа што го правите е срање“ е сосема валиден одоговор.
>
> Мислам дека ова што го правиме е срање. Така ќе го правиме уште пар недели
> до лето и после ќе го нема. Потоа може да се поставува прашањето зотшо
> никој ништо не прави.

Па нели така беше и првично замислата?

-- 
Aleksandar Balalovski
http://blog.gemidjy.info
gemidjy at lugola.net
Coordinator of the Lugola (www.lugola.net)


More information about the Ossm-members mailing list