[Ossm-members] fsfe во белград

Igor Stamatovski igor.stamatovski at gmail.com
Wed Apr 11 12:55:07 UTC 2007


On 4/11/07, Aleksandar Balalovski <gemidjy at lugola.net> wrote:
> On Wednesday 11 April 2007 14:39:02 Новица Наков wrote:
> > > BTW „мислам дека тоа што го правите е срање" е сосема валиден одоговор.
> >
> > Мислам дека ова што го правиме е срање. Така ќе го правиме уште пар недели
> > до лето и после ќе го нема. Потоа може да се поставува прашањето зотшо
> > никој ништо не прави.
>
> Па нели така беше и првично замислата?

Па никад не била замислата да бид(е/ат) срање. Така што еве им се
извинувам на сите што мислат дека е срање, и ги охрабрувам да се
потрудат да не биде така.

А исто така под „после ќе го нема", се подразбира дека нема веќе да се
случува воопшто, што повторно не беше така замислено. Ако има интерес
ќе продолжи да се случува на општо задоволство и СЗ и СК, ако никој не
смета дека треба да постои после летото веќе нема да го има. Ever.

Целта на Сподели знаење и Сподели кино е да биде за заедницата и од
заедницата, ако тие не постојат, тогаш не постои и организирана
заедница како таква, а според тоа и нема кој да ги прави овие настани
ниту има меѓу кого и со кого да споделува.

Така.

-- 
Igor Stamatovski


More information about the Ossm-members mailing list