[Ossm-members] fsfe во белград

Aleksandar Balalovski gemidjy at lugola.net
Wed Apr 11 12:57:56 UTC 2007


On Wednesday 11 April 2007 14:55:07 Igor Stamatovski wrote:

>
> Целта на Сподели знаење и Сподели кино е да биде за заедницата и од
> заедницата, ако тие не постојат, тогаш не постои и организирана
> заедница како таква, а според тоа и нема кој да ги прави овие настани
> ниту има меѓу кого и со кого да споделува.
>
> Така.

Ok, мене уште нешто ми текна да нафрлам. Нели може Точка малку да се нагажира 
за настанов (Сподели Кино) затоа што тие ќе имаат добивка од тоа на крајот на 
краиштата? Муштерии, кафе, книга == промет.-- 
Aleksandar Balalovski
http://blog.gemidjy.info
gemidjy at lugola.net
Coordinator of the Lugola (www.lugola.net)


More information about the Ossm-members mailing list