[Ossm-members] fsfe во белград

Арангел Ангов ufo at linux.net.mk
Wed Apr 11 13:59:07 UTC 2007


На сре, 2007-04-11 во 15:39 +0200, DZvonko Nikolov напиша:
> Второ, не мислам дека е ова булк сообраќај на листава, оти секој може да 
> згреши или да не примети.

Не беше за тебе наменето тоа а со оваа порака примив уште непотребни
бајти.

Не ти се обраќам само на тебе пак да не си го сфатиш како нешто лично.
Ако сака некој да направи нешто нека го направи, нема потреба од
бескрајни реферати на листава, трошете го времето да спремите
презентација за наредното Сподели знаење а не во празни муабети. 

Во заедницава се прават работи преку дела не преку зборови!

И треба да заслужиш да можеш да го спомнуваш твојот полов орган на јавна
листа не е тоа туку така.
-- 
Арангел
More information about the Ossm-members mailing list