[Ossm-members] fsfe во белград

Арангел Ангов ufo at linux.net.mk
Thu Apr 12 21:44:31 UTC 2007


На чет, 2007-04-12 во 21:13 +0200, Dean Josevski напиша:
> Дали можете да ми предложите Linux програма со којашто ќе можам во
> некаков 
> (слободен) ;) формат да го меморирам десктопот при работа со која
> било 
> програма. Потоа планирам тоа да го синхронизирам со аудио, за да
> добијам 
> мултимедијален туторијал. 

Istanbul - http://live.gnome.org/Istanbul
> 
-- 
Арангел
More information about the Ossm-members mailing list