[Ossm-members] fsfe во белград

Bozidar Proevski bobibobi at freemail.com.mk
Sun Apr 15 11:02:02 UTC 2007


Во четврток 12. април 2007 23:44 Арангел Ангов напиша:
> На чет, 2007-04-12 во 21:13 +0200, Dean Josevski напиша:
> > Дали можете да ми предложите Linux програма со којашто ќе можам во
> > некаков
> > (слободен) ;) формат да го меморирам десктопот при работа со која
> > било
> > програма. Потоа планирам тоа да го синхронизирам со аудио, за да
> > добијам
> > мултимедијален туторијал.
>
> Istanbul - http://live.gnome.org/Istanbul

http://recordmydesktop.sourceforge.net/

Поздрав Боби


More information about the Ossm-members mailing list