[Ossm-members] fsfe во белград

Jovan Kostovski chombium at gmail.com
Fri Apr 13 09:48:30 UTC 2007


Ок, резимирам...

Работите во организацијата не ги бива, ќе преземеме ли нешто?

За организатори на настани излишно е да се зборува, на никој
не му е забрането да каже дека сака да организира било каков настан.
Може да ја претстави идејата, да го организира настанот и да им каже
на останатите како да помогнат ;)

ПОЗДРАВ, Чомбе


More information about the Ossm-members mailing list