[Ossm-members] fsfe во белград

Aleksandar Josifoski josifoski at gmail.com
Tue Apr 17 15:24:15 UTC 2007


Dean Josevski напиша:
> Дали можете да ми предложите Linux програма со којашто ќе можам во некаков 
> (слободен) ;) формат да го меморирам десктопот при работа со која било 
> програма. Потоа планирам тоа да го синхронизирам со аудио, за да добијам 
> мултимедијален туторијал. 
>
> Патем речено, содржините коишто сакам да ги документирам се Linux програми. 
>
> Но тоа не го правам за да ме пофалите, туку затоа што ценам дека ќе биде 
> корисно. На тој начин многу луѓе ќе можат да видат што е Linux без ништо да 
> инсталираат. 
>
> Поздрав,
> Деан Јошевски
>
> P. S. Дали правите архива од презентациите, со цел да ги видат и оние кои не 
> се од Скопје?
>
>   

www.debugmode.com/winkMore information about the Ossm-members mailing list