[Ossm-members] fsfe во белград

Дамјан Георгиевски penguinista at mail.net.mk
Tue Apr 17 16:15:09 UTC 2007


> P. S. Дали правите архива од презентациите, со цел да ги видат и оние кои
> не се од Скопје?

Не го видов ова претходно..

Одговорот е НЕ.. не е идејата да бидат презентации ко прво.. така да нема 
поента да се снима или било што. Имаш проблем/идеја/слободно_време ... доаѓаш 
да се дружиш. тоа е.


-- 
дамјан ( http://softver.org.mk/damjan/ )
http://wiki.lugola.net/wiki/Вечна_TO-DO_листаMore information about the Ossm-members mailing list