[Ossm-members] Лугола мини проектче

Новица Наков novica at bagra.org
Tue Apr 17 17:27:48 UTC 2007


Aleksandar Balalovski напиша: 

> Make the move го преведов како „Направи го
> вистинскиот чекор“ како што го превеле Србите. Можеби „Префрли се!“

„одиграј правилно“ :)

-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/index.php/Вечна_TO-DO_листаMore information about the Ossm-members mailing list