[Ossm-members] Лугола мини проектче

Aleksandar Balalovski gemidjy at lugola.net
Tue Apr 17 17:34:06 UTC 2007


On Tuesday 17 April 2007 19:27:48 Новица Наков wrote:
> Aleksandar Balalovski напиша:
> > Make the move го преведов како „Направи го
> > вистинскиот чекор“ како што го превеле Србите. Можеби „Префрли се!“
>
> „одиграј правилно“ :)

Не е лошо, само колку е сериозно? :/

-- 
Aleksandar Balalovski
http://blog.gemidjy.info
gemidjy at lugola.net
Coordinator of the Lugola (www.lugola.net)


More information about the Ossm-members mailing list