[Ossm-members] Лугола мини проектче

DZvonko Nikolov dzvonko7 at nerdshack.com
Tue Apr 17 22:12:01 UTC 2007


Aleksandar Balalovski напиша:
> On Tuesday 17 April 2007 19:27:48 Новица Наков wrote:
>   
>> Aleksandar Balalovski напиша:
>>     
>>> Make the move го преведов како „Направи го
>>> вистинскиот чекор“ како што го превеле Србите. Можеби „Префрли се!“
>>>       
>> „одиграј правилно“ :)
>>     
>
> Не е лошо, само колку е сериозно? :/
>   
Можеби:
„Направи го вистинскиот потег“
„Направи чекор напред“
„Фати го вистинскиот правец“
„Одлучи се“
„Сега ти си на потег“
„Направи потег“
„Чекори напред“

ова со чекорите ми изгледа како реклама за кондури :-)

More information about the Ossm-members mailing list