[Ossm-members] Лугола мини проектче

Dean Josevski dean at integraeng.com.mk
Wed Apr 18 00:20:56 UTC 2007


On Wed, 2007-04-18 at 00:12 +0200, DZvonko Nikolov wrote:
> Aleksandar Balalovski напиша:
> > On Tuesday 17 April 2007 19:27:48 Новица Наков wrote:
> >   
> >> Aleksandar Balalovski напиша:
> >>     
> >>> Make the move го преведов како „Направи го
> >>> вистинскиот чекор“ како што го превеле Србите. Можеби „Префрли се!“
> >>>       
> >> „одиграј правилно“ :)
> >>     
> >
> > Не е лошо, само колку е сериозно? :/
> >   
> Можеби:
> „Направи го вистинскиот потег“
> „Направи чекор напред“
> „Фати го вистинскиот правец“
> „Одлучи се“
> „Сега ти си на потег“
> „Направи потег“
> „Чекори напред“
> 
> ова со чекорите ми изгледа како реклама за кондури :-)
> 

И пат долг 10.000,00 km започнуа со првиот чекор. ;)

Поздрав,
Деан Јошевски
More information about the Ossm-members mailing list