[Ossm-members] Тест

Igor Donev igor.donev at gmail.com
Thu Apr 19 11:10:11 UTC 2007


Здраво на сите!
За тие што не ме знаат нека ме викаат слободно Гиле :)

Инаку користам Линукс (Слеквер) веќе 2 години интензивно,
по дома и на работа. Почнав поинтензивно да го посетувам
"Сподели знаење" во последниов месец, така да може да сте ме
виделе таму.

Поздрав, Гиле.


More information about the Ossm-members mailing list