[Ossm-members] Тест

Aleksandar Balalovski gemidjy at lugola.net
Thu Apr 19 11:14:17 UTC 2007


On Thursday 19 April 2007 13:10:11 Igor Donev wrote:
> Здраво на сите!
> За тие што не ме знаат нека ме викаат слободно Гиле :)
>
> Инаку користам Линукс (Слеквер) веќе 2 години интензивно,
> по дома и на работа. Почнав поинтензивно да го посетувам
> "Сподели знаење" во последниов месец, така да може да сте ме
> виделе таму.
>

Здраааавоооо Гиле! :)

-- 
Aleksandar Balalovski
http://blog.gemidjy.info
gemidjy at lugola.net
Coordinator of the Lugola (www.lugola.net)


More information about the Ossm-members mailing list