[Ossm-members] Хрватска ќе го прифаќа ODF како стандард

Дамјан Георгиевски penguinista at mail.net.mk
Fri Apr 20 22:11:54 UTC 2007


> Се мислам само како тогаш да им кажеме дека ние ова
> *цело време* го збориме.

па тоа не би имало многу поента ... пошто тоа ќе биде само еден чекор на многу 
долгиот пат :)


-- 
дамјан ( http://softver.org.mk/damjan/ )
http://wiki.lugola.net/wiki/Вечна_TO-DO_листаMore information about the Ossm-members mailing list