[Ossm-members] „Слободата одблиску“

Aleksandar Balalovski gemidjy at lugola.net
Thu Apr 19 12:25:04 UTC 2007


Да не се повторувам од Блог и од www.lugola.net, еве ги врските поврзани со 
настанов:

http://www.lugola.net/content/view/128/1/
http://blog.gemidjy.info/archives/324

Битола, Прилеп, Охрид, Струга, Ресен, студенти што има и ваши познаници ве 
повикуваме да присуствувате на настанов. Ќе биде навистина интересно и 
возбудливо. Ќе има и мини презентација на Beryl Streep :)

Елате...

Поздрав


-- 
Aleksandar Balalovski
http://blog.gemidjy.info
gemidjy at lugola.net
Coordinator of the Lugola (www.lugola.net)


More information about the Ossm-members mailing list