[Ossm-members] prevod na KHangMan

Dean Josevski dean at integraeng.com.mk
Fri Apr 20 01:25:21 UTC 2007


Здраво дечки,

Се сеќавам дека некој овде на листата имаше ставено линк до превод на
KHangMan. Не можам да го најдам, па ако може некој повторно да напише да
не лутам. 

Поздрав,
Деан Јошевски
More information about the Ossm-members mailing list