[Ossm-members] „Слободата одблиску“

Милош Столиќ misoss at gmail.com
Wed Apr 25 13:45:24 UTC 2007


Arangel Angov напиша:
> On 4/25/07, *Aleksandar Balalovski* <gemidjy at lugola.net 
> <mailto:gemidjy at lugola.net>> wrote:
> 
> 
>     Настанот е презакажан за следната среда, 2 мај. Имаше некои
>     недоразбирања со
>     факултетот (продеканката или самтинг) и моравме вака. Се извинуваме ако
>     предизвикавме несакани последици :)
> 
>     http://www.lugola.net/content/view/128/1/
> 
> 
> На втори мај се пие пиво и се јаде скара исто како и на први, а пошто у 
> земјава нема баш многу вегетаријанци и луѓе што не пијат пиво, тешко 
> дека ќе има публика тој ден. :)

Уфо, 2-ри мај е работен. Од друга страна, 24-ти и 25-ти се исто неработни.


-- 
Милош
Always remember you're unique, just like everyone else.More information about the Ossm-members mailing list