[Ossm-members] prevod na KHangMan

Дамјан Георгиевски penguinista at mail.net.mk
Sat Apr 21 14:35:59 UTC 2007


> Се сеќавам дека некој овде на листата имаше ставено линк до превод на
> KHangMan. Не можам да го најдам, па ако може некој повторно да напише да
> не лутам.

http://hedona.on.net.mk/pipermail/ossm-members/2005-October/004686.html
2005-та додуше, којзнае дали е актуелен преводот


-- 
дамјан ( http://softver.org.mk/damjan/ )
http://wiki.lugola.net/wiki/Вечна_TO-DO_листаMore information about the Ossm-members mailing list