[Ossm-members] кодерски маратон

Vlado Peshov vlatkop at gmail.com
Sat Apr 21 19:13:02 UTC 2007


Ова е доста паметна идеја...
Поздрав за идејата.:)

On 4/21/07, Misa Popovik <popmisa at gmail.com> wrote:
> Дечки, што викате да си организираме кодерски маратон... проектот нека го
> определи заедницата (на вики некое може тоа да се уреди) и го спукуваме за
> еден викенд.. Јас пошто не сум кодер - ќе ве координирам :-)
>
> А?
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at hedona.on.net.mk
> http://hedona.on.net.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>


More information about the Ossm-members mailing list