[Ossm-members] prevod na KHangMan

Vladimir Stefanov vladoboss at mt.net.mk
Sat Apr 21 15:02:01 UTC 2007


Дамјан Георгиевски напиша:
>> Се сеќавам дека некој овде на листата имаше ставено линк до превод на
>> KHangMan. Не можам да го најдам, па ако може некој повторно да напише да
>> не лутам.
> 
Јас го имам преведено на времето Khangman (Бесилка) за КДЕ 3 100%, и
треба уште да си е на македонски. Сега од дома не можам да го отворам
оти не ми е инсталиран пакетот kdeedu. Ако ти треба преводот, ќе го
симнеш преку cvs тука http://mkde.sourceforge.net/sources.htmlMore information about the Ossm-members mailing list