[Ossm-members] кодерски маратон

Новица Наков novica at bagra.org
Sat Apr 21 19:41:26 UTC 2007


> А?

а што викате некои од тие некодерските работни што веќе се започнати да се 
завршат?

-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/wiki/Вечна_TO-DO_листаMore information about the Ossm-members mailing list