[Ossm-members] кодерски маратон

Misa Popovik popmisa at gmail.com
Sat Apr 21 20:11:25 UTC 2007


On Saturday 21 April 2007, Новица Наков wrote:
> а што викате некои од тие некодерските работни што веќе се започнати да се
> завршат?

апсолутно се согласувам со тебе... можеби не е 100% исклучиво кодирање, но 
задна намера ми беше да се спука сајт-от или нешто во тој контекст... :-)


More information about the Ossm-members mailing list