[Ossm-members] кодерски маратон

Aleksandar Balalovski gemidjy at lugola.net
Mon Apr 23 15:22:27 UTC 2007


On Saturday 21 April 2007 22:11:25 Misa Popovik wrote:

> апсолутно се согласувам со тебе... можеби не е 100% исклучиво кодирање, но
> задна намера ми беше да се спука сајт-от или нешто во тој контекст... :-)

Предлог: на лугола.нет треба да се објават 2 нови вести, па да организираме 
маратон, или конференција.

Ако сакате.-- 
Aleksandar Balalovski
http://blog.gemidjy.info
gemidjy at lugola.net
Coordinator of the Lugola (www.lugola.net)


More information about the Ossm-members mailing list