[Ossm-members] Сподели кино #4, 24 април 2007, [Точка]

Дамјан Георгиевски penguinista at mail.net.mk
Mon Apr 23 19:29:44 UTC 2007


> На плејлистата главен ќе биде Ханс Рослинг со неговото одлично
> шоу^H^H^Hпредавање на конференцијата TED во 2006.

Овде сум заборавил да ги допишам фактографските податоци ... (кои можат сепак 
да се видат и на http://spodeliznaenje.blogspot.com/2007/04/4-24-2007.html)

Утре во 20:00 часот, во Точка (позади соборниот храм)
http://skmap.neotel.net.mk/?q=точка

Влезот е слободен и бесплатен и секој може да дојде, комплетно е отворено 
(Исто како и СподелиЗнаење впрочем)!

-- 
дамјан ( http://softver.org.mk/damjan/ )
http://wiki.lugola.net/wiki/Вечна_TO-DO_листаMore information about the Ossm-members mailing list