[Ossm-members] Flock

DZvonko Nikolov dzvonko7 at nerdshack.com
Mon Apr 23 23:40:23 UTC 2007


Се извинувам, ама малку поголема дигресија.

Имал некој искуство со Flock (http://www.flock.com)?
Објаснувањето на сајтот го прочитав, ама имал ли некој
живо искуство со него? Вреди да се инсталира, како работи,
стабилен, брз или е без веза?

Поздрав
Ѕвонко Николов

More information about the Ossm-members mailing list