[Ossm-members] „Слободата одблиску“

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Wed Apr 25 13:33:20 UTC 2007


On 4/25/07, Aleksandar Balalovski <gemidjy at lugola.net> wrote:
>
>
> Настанот е презакажан за следната среда, 2 мај. Имаше некои недоразбирања
> со
> факултетот (продеканката или самтинг) и моравме вака. Се извинуваме ако
> предизвикавме несакани последици :)
>
> http://www.lugola.net/content/view/128/1/


На втори мај се пие пиво и се јаде скара исто како и на први, а пошто у
земјава нема баш многу вегетаријанци и луѓе што не пијат пиво, тешко дека ќе
има публика тој ден. :)
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20070425/5bf0acde/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list