[Ossm-members] „Слободата одблиску“

Aleksandar Balalovski gemidjy at lugola.net
Wed Apr 25 13:44:37 UTC 2007


On Wednesday 25 April 2007 15:33:20 Arangel Angov wrote:

>
> На втори мај се пие пиво и се јаде скара исто како и на први, а пошто у
> земјава нема баш многу вегетаријанци и луѓе што не пијат пиво, тешко дека
> ќе има публика тој ден. :)

Знам, мислевме на тоа, ама работен ден е :/ Може и да оди четврток

-- 
Aleksandar Balalovski
http://blog.gemidjy.info
gemidjy at lugola.net
Coordinator of the Lugola (www.lugola.net)


More information about the Ossm-members mailing list