[Ossm-members] Анкетирање познати фаци

Aleksandar Balalovski gemidjy at lugola.net
Thu Apr 26 13:08:43 UTC 2007


On Thursday 26 April 2007 14:59:12 Igor Stamatovski wrote:

> Lawrence Lessig
> Eben Moglen
> Larry Augustin
> Jimmy Wales
> Ben Godger
> Guido Van Rossum
> Chis Di Bona
>
> Може повеќе од 5?

Абе може, само ќе треба повеќе време да ги организираме резултатите. Битно е 
прво да формираме прашалник, после на кој ќе го пратиме и кој се ќе одговори 
мислам е полесно. Штом РМС кажа Да, сите ќе кажат :)


-- 
Aleksandar Balalovski
http://blog.gemidjy.info
gemidjy at lugola.net
Coordinator of the Lugola (www.lugola.net)


More information about the Ossm-members mailing list