[Ossm-members] Анкетирање познати фаци

Georgi Stanojevski glisha at gmail.com
Thu Apr 26 13:55:02 UTC 2007


Aleksandar Balalovski напиша:

> 1. Кои уште двајца да ги опфатиме во анкетата?

Никола Груевски.
Шарлиз Терон.

> 2. Што сакате да знаете за нив?

- Кој сајт го посетуваш барем еднаш секој ден?
- Која школка во Х ја користиш?
- Пиво или Вино? Омилено пиво/вино?
- Знаеш ли да пливаш?
- Колку цигари на ден пушиш?
- На што конфигурација/лаптоп примарно работиш?


-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS!
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list