[Ossm-members] Анкетирање познати фаци

Stojance Dimitrovski sdimitrovski at gmail.com
Thu Apr 26 14:41:54 UTC 2007


On Thu, 2007-04-26 at 16:00 +0200, Georgi Stanojevski wrote:
> Stojance Dimitrovski напиша:
> 
> >         1. Кои уште двајца да ги опфатиме во анкетата?
> > 
> > Miguel de Icaza :)
> 
> Имаше со него интервју во февруарската Мрежа на Bug.
> 
> Ќе ти ја додесам во среда на Сподели знаење ако сакаш. :)
> 
ОК :)
More information about the Ossm-members mailing list