[Ossm-members] Проблеми со режење

Aleksandar Josifoski josifoski at gmail.com
Mon Aug 6 04:19:25 UTC 2007


Marko напиша:
> Сум режел под луникс доста пати, ама ова сеа ми е нов компјутер и на него не 
> сум успеал да режам, доколку нема чаре би го префрлил режачот од стариот 
> компјутер ама тоа е многу работа :)
>
>   

Пробај со други медиуми. Јас на времето исто имав некои проблеми со 
некои двд од едно пакување (меморекс), со друго пакување исто меморекс 
се си беше во ред. (едните беа - другите +)

К3б и gnomebakerMore information about the Ossm-members mailing list