[Ossm-members] Проблеми со режење

Marko mark0d0da at gmail.com
Mon Aug 6 14:40:18 UTC 2007


On Monday 06 August 2007 06:19:25 Aleksandar Josifoski wrote:
> Marko напиша:
> > Сум режел под луникс доста пати, ама ова сеа ми е нов компјутер и на него
> > не сум успеал да режам, доколку нема чаре би го префрлил режачот од
> > стариот компјутер ама тоа е многу работа :)
>
> Пробај со други медиуми. Јас на времето исто имав некои проблеми со
> некои двд од едно пакување (меморекс), со друго пакување исто меморекс
> се си беше во ред. (едните беа - другите +)
>
> К3б и gnomebaker
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at hedona.on.net.mk
> http://hedona.on.net.mk/mailman/listinfo/ossm-members

Ок е сега, си го вратив стариот режач :)


More information about the Ossm-members mailing list