[Ossm-members] Лаптоп за секое македонско дете

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Tue Aug 7 10:13:25 UTC 2007


На вто, 2007-08-07 во 12:12 +0200, Arangel Angov напиша:
> Благодарност до Стојанче и Александар за досегашниот
> придонес.

И до Билјана за убавиот дизајн и CSS-от! :)

-- 
Арангел
[w.ufo.linux.net.mk]
[e/j.ufo at linux.net.mk]
[i.arangel @ FreeNode]
More information about the Ossm-members mailing list