[Ossm-members] Off topic: Abit AN8 Fatal1ty AN8 и RAM

Goce Mitevski goce.mitevski at gmail.com
Thu Aug 9 15:01:37 UTC 2007


> Така да пробај flash на BIOS ако не гледај да ги замениш по фирмиве со
> целосни плочки од по 1 гига.

Флеширав уште пред да почнам со комбинациите, ама немаше никаков ефект
од тоа. Изгледа ќе морам на две цели 1GB плочки да идам. Патем огласов
е затворен. 512-ките ги шитнав :) Јихаааа....

Фала Владо,


More information about the Ossm-members mailing list