[Ossm-members] соработка со ентер

Новица Наков novica at bagra.org
Mon Aug 27 11:25:29 UTC 2007


> 1. содржините да бидат "шарени"


Содржините ќе бидат какви што ќе бидат авторите. Ако сакаш да пишуваш за 
нешто - пријави се.

> 2. (Дел од) парите од хонорарите да одат на сметката на ОССМ, 

Тоа е на авторите да одлучат. -- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !More information about the Ossm-members mailing list