[Ossm-members] соработка со ентер

Toni Kostov toni.kostov at gmail.com
Mon Aug 27 12:24:02 UTC 2007


On 8/27/07, Arangel Angov <ufo at linux.net.mk> wrote:

> Кога пишував за Ентер имав потпишано договор за соработка во кој што
> пишуваше дека сите текстови што ќе ги напишам остануваат во сопственост
> на Ентер а за тоа добивам паричен надоместок (хонорар).

Обично ова вака иде, без разлика дали станува збор за Ентер или некој
друг. Кога веќе плаќаат, гледаат правата да си ги задржат за нив.


More information about the Ossm-members mailing list