[Ossm-members] соработка со ентер

Новица Наков novica at bagra.org
Mon Aug 27 12:27:53 UTC 2007> Не верувам дека ќе сакаат некако другше, ама ете прашајте ги.


И јас исто мислам. Затоа она што го пишав да ни даваат пдф од 4те страници за 
да го ставаме на сајт ми се чини како прилично ок варијатна.

-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !More information about the Ossm-members mailing list