[Ossm-members] соработка со ентер

Новица Наков novica at bagra.org
Mon Aug 27 12:27:13 UTC 2007


> Значи еве, се пријавувам за ова...


Ако сакаш да го тераш ова треба да го склопат договорот на твое име и твоја 
сметка ќе треба од банка или што.

Инаку:

1. во врска со текстовите - не мислам дека содржините од вики се погодни за 
текстови во весник. помеѓу прилагодување и пишување од ново (со земање идеи 
од странски рецензии) јас би го одбрал второто.

2. идеално би било кога повеќе луѓе би биле вклучени во ова, во смисла дека 
секој некој што ќе сака да напише нешто за некој софтвер да може да го 
направи тоа.

3. за идеите со парите оставете да одлучуваат авторите.
-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !More information about the Ossm-members mailing list