[Ossm-members] соработка со ентер

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Mon Aug 27 13:58:01 UTC 2007


На пон, 2007-08-27 во 15:50 +0200, Viktor Stojanovski напиша:
> Нажалост 90% од младината го купува заради игрите и рецензиите за нив
> или да ги видат сликите од последниот WCG. Другите 10% заслужуваат
> добри статии за слободен софтвер ама не во Ентер дефинитивно, 

Без разлика, се укажала можност и треба да се искористи. 

> подобро
> со некој дневен весник соработка каде ќе има некое "Слободно ќоше"
> ("Слободна страница") на пример во Шпиц (нели е бесплатен) така ќе
> бидиме поблиску до слободата и до народот.

Ако успееш да договориш вакво нешто и да пишуваш текстови еднаш неделно
би било супер.

-- 
Арангел
[w.ufo.linux.net.mk]
[e/j.ufo at linux.net.mk]
[i.arangel @ FreeNode]
More information about the Ossm-members mailing list