[Ossm-members] соработка со ентер

Viktor Stojanovski stojanovski.viktor at gmail.com
Mon Aug 27 12:33:54 UTC 2007


Чисто ме интересира колку луѓе од листава купуваат ентер и дали ви се допаѓа ?

Јас купував ама веќе никогаш, ентер не е списание за информатичари
него списание за реклами, а да и берза има ...


More information about the Ossm-members mailing list