[Ossm-members] соработка со ентер

Jovan Kostovski chombium at gmail.com
Mon Aug 27 13:39:06 UTC 2007


On 8/27/07, Viktor Stojanovski <stojanovski.viktor at gmail.com> wrote:
> Чисто ме интересира колку луѓе од листава купуваат ентер и дали ви се допаѓа ?
>
> Јас купував ама веќе никогаш, ентер не е списание за информатичари
> него списание за реклами, а да и берза има ...

Да така е, ама има и деца и младинци кои го купуваат заради цд-ата што идат
со него (програмчиња, игрички....)

Можеби ова ќе испадне применување на "битолскиот рецепт", целна група
да ни бидат, ученици и младинци. Да ги опаметиме уште од мали ;)

ПОЗДРАВ, Чомбе


More information about the Ossm-members mailing list