[Ossm-members] соработка со ентер

Toni Kostov toni.kostov at gmail.com
Mon Aug 27 13:43:46 UTC 2007


On 8/27/07, Jovan Kostovski <chombium at gmail.com> wrote:

> Можеби ова ќе испадне применување на "битолскиот рецепт", целна група
> да ни бидат, ученици и младинци. Да ги опаметиме уште од мали ;)

И, најдобро е тие да бидат целна група. Од искуство кажувам,
позаинтересирани се за „нови" работи и подобро ги прифаќаат отколку
повозрасните.


-- 
Тони Костов


More information about the Ossm-members mailing list