[Ossm-members] соработка со ентер

Viktor Stojanovski stojanovski.viktor at gmail.com
Mon Aug 27 13:50:35 UTC 2007


> Да така е, ама има и деца и младинци кои го купуваат заради цд-ата што идат
> со него (програмчиња, игрички....)
>
> Можеби ова ќе испадне применување на "битолскиот рецепт", целна група
> да ни бидат, ученици и младинци. Да ги опаметиме уште од мали ;)
>
> ПОЗДРАВ, Чомбе

Нажалост 90% од младината го купува заради игрите и рецензиите за нив
или да ги видат сликите од последниот WCG. Другите 10% заслужуваат
добри статии за слободен софтвер ама не во Ентер дефинитивно, подобро
со некој дневен весник соработка каде ќе има некое "Слободно ќоше"
("Слободна страница") на пример во Шпиц (нели е бесплатен) така ќе
бидиме поблиску до слободата и до народот.

-- 
<<<Stojanovski Viktor>>>


More information about the Ossm-members mailing list