[Ossm-members] соработка со ентер

Toni Kostov toni.kostov at gmail.com
Mon Aug 27 13:56:10 UTC 2007


On 8/27/07, Viktor Stojanovski <stojanovski.viktor at gmail.com> wrote:

> Нажалост 90% од младината го купува заради игрите и рецензиите за нив
> или да ги видат сликите од последниот WCG. Другите 10% заслужуваат
> добри статии за слободен софтвер ама не во Ентер дефинитивно, подобро
> со некој дневен весник соработка каде ќе има некое "Слободно ќоше"
> ("Слободна страница") на пример во Шпиц (нели е бесплатен) така ќе
> бидиме поблиску до слободата и до народот.

Хммм, мислам дека не е исто Шпиц и Ентер... Баш поради целната група.


-- 
Тони Костов


More information about the Ossm-members mailing list