[Ossm-members] сабота во точка

Новица Наков novica at bagra.org
Sun Dec 2 09:00:47 UTC 2007


> Колку дискови се на располагање?

има доволно. :-)

кажи колку и кога можеш да земеш. во центар е „магацинот“.

-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !More information about the Ossm-members mailing list