[Ossm-members] http://lokalizacija.blog.com.mk/

Новица Наков novica at bagra.org
Fri Dec 7 19:40:33 UTC 2007Кој преведува програми?
Колку што јас разбирам, официјално на македонски јазик  се преведува само 
Windows и придружните кон него програми и тоа само мал дел, исто така и 
Office.
Сето останато е преведено или се преведува од страна на ентузијасти-љубители 
на непрофесионална основа.

Од:
http://lokalizacija.blog.com.mk/node/54241


-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !More information about the Ossm-members mailing list