[Ossm-members] VmWare инсталација на Ubuntu 7.10

Igor Stamatovski igor.stamatovski at gmail.com
Mon Dec 10 09:33:32 UTC 2007


On Dec 9, 2007 6:15 PM, Toni Kostov <toni.kostov at gmail.com> wrote:
> Затоа, решив да инсталирам VmWare. Симнав една верзија од торент и ја почнав
> инсталацијата.

Не ти се мешам во одлуката ама ми изгледа дека си се изнамачил.
Јас виндоус имам инсталирано во Qemu и во Ubuntu и во Arch.

Можеш да го пробаш...

-- 
Igor


More information about the Ossm-members mailing list